BEGAGNADE TRANSPORTBILAR OCH PERSONBILAR I LAGER

Ring alltid innan ditt besök på telefonnummer: 08-35 19 20

BILFÖRMEDLING

Har du en fin bil du vill sälja, men saknar tid, lust och ork att lägga ner all möda på hitta rätt köpare? Låt istället oss hjälpa dig! Till ett fast arvode kan vi hjälpa dig och din bil att nå fram till rätt köpare. Med nära 40 års erfarenhet av bilar så har vi goda möjligheter att lyckas och du slipper lägga ner all den tid och möda det tar.

1 - KONTAKT
Ring eller fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret. Vi kontaktar sedan dig för att gemensamt värdera din bil inför kommande annonsering.
2 - FÖRBEREDELSE
Du lämnar du in bilen hos vår rekondfirma som gör en grundlig ut och invändig rekonditionering av din bil. Sedan fotograferar vi din bil inför kommande annonsering. En professionellt utförd rekonditionering ger bättre bilder vilket gör bilen mer attraktiv.När vi är klara är det bara för dig att hämta bilen och bruka den som vanligt.
3 - ANNONSERING
Nu är det bara för dig att luta dig tillbaka! Vi annonserar bilen på nätets största annonssidor och sorterar sedan ut de spekulanter vi anser vara seriösa. När vi fått napp så kontaktar vi dig för konsultation om eventuellt försäljningsavslut.
4 - AVSLUT
När vi tillsammans hittat rätt köpare bokar vi en tid på vårt kontor för att slutföra affären.För att underlätta för köparen kan vi erbjuda upp till 36 månaders garanti samt leasing eller avbetalning i upp till 84 månader. 
FÖRDELAR
* Spar tid genom att låta oss sköta all kundkontakt.
* Trygg och säker betalning via bankgiro eller kortmaskin.
* Vi kan erbjuda köparen upp till 3 års garanti.
* Vi kan erbjuda köparen leasing eller avbetalning i upp till 84 månader.
* Hela försäljningsprocessen till ett fast arvode.