BEGAGNADE TRANSPORTBILAR OCH PERSONBILAR I LAGER

Ring alltid innan ditt besök på telefonnummer: 08-35 19 20

BILFÖRMEDLING

Har du en fin bil du vill sälja, men saknar tid, lust och ork att lägga ner all möda på hitta rätt köpare? Låt istället oss hjälpa dig! Till ett fast arvode kan vi hjälpa dig och din bil att nå fram till rätt köpare. Med nära 40 års erfarenhet av bilar så har vi goda möjligheter att lyckas och du slipper lägga ner all den tid och möda det tar.

KONTAKT

Ring eller fyll i dina uppgifter i kontaktformuläret nedan. Vi kontaktar sedan dig för att gemensamt värdera din bil inför kommande annonsering.

FÖRBEREDELSE

När vi kommit överens lämnar du in bilen hos vår rekondfirma som gör en grundlig ut och invändig rekonditionering av din bil. Sedan fotograferar vi din bil inför kommande annonsering.

ANNONSERING

Vi annonserar bilen på nätets största annonssidor och sorterar sedan ut de spekulanter vi anser vara seriösa. När vi fått napp så kontaktar vi dig för konsultation om eventuellt försäljningsavslut.

AVSLUT

När vi tillsammans hittat rätt köpare bokar vi en tid på vårt kontor för att slutföra affären på ett smidigt och säkert sätt. Här har vi även möjlighet att erbjuda köparen garanti och finansiering.

 

KONTAKTFORMULÄR

Fyll i nedan kontaktformulär så utförligt som möjligt. Vi kontaktar dig så snart vi kan för en gemensam genomgång.

Ange Bilmärke
ex. V90 D5 Cross Country R-Design
ex. ABC 123